O NAS

 

Dobrodošli!

 

Smo družinsko podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s prodajo raznovrstnih izdelkov za zdravje, boljše počutje in nego telesa. Zastopamo belgijsko podjetje Lanaform, ki ponuja široko paleto raznovrstnih izdelkov za hišno rabo. Ti prinašajo v naše domove profesionalno masažo, hkrati pa izboljšajo kvaliteto življenja in zvišajo nivo naše bivalne kulture. Ideja o aerobnem centru se nam je porodila pred dvanajstimi leti, ko smo dobili priložnost, da razširimo svoje poslovne prostore. Dejavnost sovpada z našo poslovno vizijo, ki temelji na ozaveščanju ljudi o pomembnosti zdravega načina življenja in dejstvom, da so v današnjem času telesna aktivnost, sprostitev in skrb za telo ključnega pomena. Skupinska vadba ali vadba v fitnesu nam daje zadovoljstvo, nova poznanstva, pripomore, da spoznamo samega sebe, svoje telo, smo z njim zadovoljni, postanemo samozavestni, bolj uspešni in kar je najbolj pomembno bolj zdravi in bolj srečni … in takrat so z nami srečni tudi naši najbližji oziroma tisti, ki jih imamo najraje. Prenatrpan urnik, poln stresov in obveznosti, ko vsi lovimo trenutke prostega časa in se trudimo, da bi jih nekaj vzeli samo zase, da okrepimo svoje telo, imunski sistem, se sprostimo, povečamo delovno zmogljivost in si pridobimo višji nivo energije. Vsa ta dejstva so nam bila neka smernica, da tak center potrebujemo tudi na Jesenicah. Zato smo na cca. 320 m2 za vas zgradili nov center aerobne vadbe, ki je klimatiziran in opremljen z vso opremo, ki jo potrebujemo za kvalitetno skupinsko vadbo. Strankam ponujamo več kot 20 različnih vrst vadb, ki jo vodijo strokovni licenčni vaditelji. Vsem, ki raje vadijo individualno je na voljo manjši kardio fitnes na galeriji,

 

Da pa bi naša ponudba popolnoma zadovoljila vse vaše potrebe, smo naš program obogatili še z Ergoline solarijem, dodali pester izbor wellness storitev, kot so masaže, raznovrstne terapije in tretmaje za oblikovanje telesa, hujšanje in odpravo celulita, v zadnjem letu pa tudi kozmetične storitve. Naša ponudba se nenehno dopolnjuje, sledimo novim trendom, predani smo k nenehnemu izobraževanju in izpopolnjevanju, saj želimo našim cenjenim obiskovalcem ponuditi le najboljše.

 

Letos naš studio praznuje enajsto obletnico delovanja. Vsa ta leta so nas obogatila z neprecenljivimi izkušnjami, znanjem in zadovoljstvom , ki ga čutimo pri delu. Vse to predstavlja naš kapital na katerega smo ponosni in nam je v pomoč pri oblikovanju kvalitetne in strokovne ponudbe, s katero si želimo opravičiti vaše zaupanje.

 

Želimo si, da zadovoljimo vsa vaša pričakovanja, da bi se v naših prostorih počutili dobro in da naš center postane tudi vaš….ko se ustavite, sprostite in naredite nekaj samo zase. In Vaše telo vam bo hvaležno!

 

S spoštovanjem, Anja Štular, mag. posl. ved

Vodja Studia Vital

 

Predstavitev ekipe

 

 

Anja Štular (mag. posl.ved, dipl. ekon.), certificirana maserka, kozmetičarka, refleksoterapevtka, bownova terapevtka 2.st., mama dveh sinov in hčere.  Ljubiteljica narave, predana nenehnemu izobraževanju, predvsem na področju wellnessa, alternativnih oblik zdravljenja že več kot 7 let. Masaže so njena ljubezen, opravljene ima certifikate za limfno drenažo, tuina masažo, tajsko masažo, masažo z zeliščnimi snopki, masažo z vročimi kamni, v zadnjem letu pa se je intenzivno izobraževala tudi na področju kozmetičnih storitev.

Tudi sama sem imela velike težave s hrbtenico, zato s še toliko večjim veseljem in zadovoljstvom pomagam ljudem, ki trpijo zaradi raznih bolečin. V svojem delu neizmerno uživam, ponosna sem na moje predane sodelavce - ke in hvaležna našim obiskovalcem, ki nam zaupajo in se k nam radi vračajo.

 

 

Nejc Štular (dipl. ekonomist), že od malih nog vpet v družinski posel, zdaj pa samostojno opravlja že več različnih področij in predstavlja pomemben in nepogrešljivi člen našega podjetja.

V podjetju imam več zadolžitev. Delam kot receptor, administrator in komercialist ter vodim spletno trgovino Novela.si. Sem profesionalen, prijazen, ustrežljiv, odprt, umirjen a zabaven Mojstrančan. V prostem času rad spremljam šport, predvsem nogomet. Rad imam dobre knjige, potovanja in dobro hrano.

 

 

Ana Kersnik Žvab (prof. rus. jezika in knjiž., univ. dipl. soc. kulture), International Yoga Teacher, Mat Pilates Instructor, Organizatorka Mednarodnega Festivala Om, fin. Miss Športa Slovenije 2014, učiteljica plesa, plesalka, FZS vaditelj aerobike in inštruktor pilatesa, Inštruktor pilates Flow in Aerolatesa, učiteljica Senior joge in ostalih senior vadb, licencirana inštruktorica vadbe za otroke in nosečnice, certificirana maserka klasične (Švedske) in športne masaže, mamica dveh srčkov - Jaka in Tjaša

Ana Kersnik Žvab (Klub Devayani) je vaditeljica vadb že več kot deset let. Vsakoletno se izobražuje in nadgrajuje svoje znanje v Sloveniji in tujini. Svoje delavnice in tečaje vodi po celotnem svetu. Kot mednarodno priznana jogistka je izdala knjižna dela (jogijske priročnike) z naslovi: Joga za nosečnice, Joga mami in dojenček ter Srčna joga.

»Želim navdihovati ljudi. Želim, da moji vadeči dosegajo odlične rezultate in s pomočjo joge ter drugih vadb odkrivajo svoje telo na drugačen način. Rada prenašam svoje osvojeno znanje in sposobnosti, in sicer da delim pozitivne učinke vadb z drugimi vadečimi. Zadovoljni vadeči, uspešno doseganje rezultatov pod mojim vodstvom, … to mi daje neverjeten občutek, vreden vsega«.

 

 

Nataša Jovičič (univ. dipl. pravnica). Energična Nataša je dolgoletna vaditeljica razlilčnih vrst aerobike in novopečena mamica. Z aerobiko se predano in z navdušenjem ukvarja že 11 let, najprej jo je vodila po različnih centrih v Ljubljani in na Gorenjskem, potem pa že od otvoritve v Studiu Vital. V tem času je pridobila še licence za vadbo za nosečnice, vadbo za zdravo hrbtenico, zumbo in hooping, znanje pa je vsako leto nadgrajevala tudi na različnih seminarjih in konvencijah. Obožuje življenje, svojo družino, prijatelje in vadeče, glasbo, šport, naravo in potovanja ter je vedno pozitivna, dobre volje in nasmejana.

 

 

Brigita Lukman (dipl. upravna org.)  Nekateri me že prav dobro poznate, saj sem v družbi Vitalovk od samega začetka. Ob tem lahko rečem, da hvala za vašo športno vztrajnost, veselje do gibanja in energijo, ki mi jo podarjate nazaj…. Tisti pa, ki me še ne poznate ali veste le da mi je ime Brigita, pa nekaj malega o meni. Rada imam življenje, veliko ljubezni, prijateljskih trenutkov in zdrav življenski slog po ritmu glasbe. Treniranje latinskih plesov me je pripeljalo v vodenje skupinskih vadb pred 20 leti.  V teh dveh desetletjih se je oblikovalo veliko različnih vadb od različnih oblik TNZ-ja do izredno popularnih treningov, katere sem kot licenčna AFA system inštruktorica vodila in jih z velikim veseljem vodim še danes po različnih športinih klubih. Svoje športno znanje redno nadgrajujem preko razpisanih licenčnih programov. 

A moj slog ostaja enak; max.pozitivne energije + dobra glasba+ dobra športna družba (vedno sprejemamo nove navdušence) + max. napor ki ga zmorem s skupino = 60 min. Vitalove fantastične ure.

 

 

Tjasa Skumavc - Energična vzgojiteljica predšolskih otrok, ki prihaja iz Bleda. Obožuje knjige, dolge sprehode in je po duši prava avanturistka. Rada potuje, odkriva in raziskuje nove kraje. Pot pa jo največkrat zanese v Španijo, kjer je nekaj časa tudi živela in študirala. Obožuje tudi ples in glasbo. Najbolj uživa ob zvokih latino-ameriških ritmov, katere redno vključuje tudi v svoje energične ure zumbe.

Pravi, da zumba ni le vadba, tudi zabava je 100% zagotovljena!

 

 

Irena Oman - Po izobrazbi medicinska sestra ter pravnica notranjih zadev. Kot inštruktorica skupinskih vadb vodi aerobiko, pilates in pilates body tehniko, telovadbo pri osteoporozi in telovadbo za zdravo hrbtenico, vodi tudi skupinske vadbe mamic z dojenčki ter ponovno vtira pota rekreacije osnovnošolskim otrokom. Na vseh naštetih področjih deluje tudi kot osebni trener oziroma vaditelj. Je zelo priljubljena vaditeljica pilates body tehnike, vodnica nordijske hoje in velika ljubiteljica živali.

 

 

Ajda Teran je študij zaključila na Fakulteti za šport in si pridobila naziv prof. šp. vzgoje. Med študijem je opravila licenco za vaditelja pilatesa, kasneje pa sem pridobila znanja in licenco za trenerja športne rekreacije in funkcionalnih vadb (II. stopnja). Z vodenjem skupinskih vadb je začela pred 10 leti, najprej z aerobiko in pilatesom, zdaj pa nadaljuje s funkcionalno vadbo. V tem delu zares uživa in ga opravlja s srcem, saj meni, da po končani uri vadbe ni lepšega kot videti zadovoljne vadeče, ki so naredili nekaj dobrega zase in za svoje počutje. Ajda je mamica dveh otrok in se v prostem času rada potepa zunaj, v naravi, na sprehodih ali izletih.

 

 

Tara Kokalj (univ. dipl. sociologinja), International NLP Coach Practitioner, International Yoga Teacher (RYT® 200)

Z učenjem joge sem začela v eni od Indijskih jogijskih šol z dolgoletno tradicijo, kjer sem poleg ogromne količine tradicionalnega znanja pridobila tudi certifikat mednarodne učiteljice joge. Trenutno svoje znanje prenašam na vadeče v Studiu Vital, ter hkrati v prostem času opravljam tudi poglobljene individualne vadbe in delavnice za posameznike, ki temeljijo na jogijski praksi, dihalnih tehnikah in psihološkem coachingu.

Že od nekdaj me zanimajo alternativne oblike holistične obravnave človeka in se v povezavi z njimi redno izobražujem na različnih področjih, predvsem pa na področju joge, meditacij in dihalnih tehnik.

Človeško telo me fascinira že od nekdaj, prav tako pa sem se že kot majhna navduševala nad skritimi, energetskimi aspekti človeka. Joga me navdušuje ravno zato, ker predstavlja most med nevidnimi (energetskimi) in fizičnimi plastmi posameznika in ker z njo lahko na zelo nežen način raziskujemo vpliv podzavesti in z njo povezanih procesov na posameznikovo telo in njegovo celotno življenje. Z učenjem joge, posameznikom želim ponuditi orodje s katerim lahko dostopajo do skritih plasti njih samih in jim pomagati najprej začutiti in razumeti, nato pa tudi ozdraviti njihovo telo, njihov um in njihovo srce in dušo. Verjamem, da se sreča skriva v trenutku, trenutek pa ujamemo, ko se odpovemo nadzoru in se prepustimo svoji intuiciji in čutnosti.

 

 

Ana Pirih je jogistka in raziskovalka svoje narave. Telesa, uma in energije. V svoji vsakodnevni praksi raziskuje globoko osredotočenost, gibanje, dihanje, povezanost in “komunikacijo” tkiva z umom in čustvi. Je učiteljica joge, a zase raje pravi, da je raziskovalka, ki svoja spoznanja, učenja deli naprej med ljudi, ki jih srečuje v življenju. Njeno delo je intuitivno in globoko povezano z naravo in navdahnjeno s cikli. Krogi, v katere se povezujemo tudi sami in smo del njih. Del narave v naravi.

 

 

 

Nina Šere - Sem prijazna, komunikativna in energična punca, ki jo veseli matematika in delo z otroki. To je tudi razlog, da sem se odločila za učiteljski poklic. V studiu Vital opravljam delo animatorke rojstnodnevnih zabav, včasih pa pomagam tudi na recepciji. V prostem času rada igram tarok in se družim s prijatelji. 

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih